Piragüisme

piragüismo

Descripció:

Amb aquesta activitat aprendrem tot el que cal saber d’aquest emocionant món. Coneixerem els orígens, les tècniques, les modalitats i la seguretat per tal de remar amb total llibertat per aigües tranquil·les. Anirem acompanyats d’experts que ens guiaran i ens respondran tots els dubtes que puguem tenir.

Edats: A partir de 8 anys

Lloc: Tot arreu

Època: Estiu

Durada: Mig dia

Snorkel

sarah-leading

Descripció:

Amb aquesta activitat posarem, literalment, el cap sota l’aigua per veure les meravelles que s’hi amaguen. Uns experts ens explicaran quin material utilitzarem i com s’ha d’utilitzar. Ens explicaran quines espècies podem veure i com ens hem de comportar mentre estiguem amb el cap sota l’aigua.

Edats: A partir de 8 anys

Lloc: Mar

Època: Estiu

Durada: Mig dia

Escola del mar

cavallet02

Descripció:

El mar és el l’espai veí al qual no podem accedir fàcilment. Aquest impediment fa que no el coneixem tant com coneixem el medi terrestre, però això no vol dir que no amagui coses sorprenents. Amb aquesta activitat dirigida per experts en la matèria descobrirem les curiositats que amaga el mar i que de tant en tant podem observar a les nostres costes. Veurem, tocarem i aprendrem el món del mar de ven a prop.

Edats: Totes les edats

Lloc: Mar

Època: Tot l’any

Durada: Un dia