Diferents grups

Des d’Espai Natura organitzem una serie d’acitvitats per grups per acostar-nos a la natura.

Sempre adaptem les activitats als diferents tipus de grup ja sigui per l’edat i/o el nombre de persones que formin el grup.

Creiem que aquesta adaptació és la millor opció per garantir una educació eficaç dels valors i coneixaments que volem transmetre.

Els grups son els següents:

- Grups escolars:

Des de 1r de primària fins als cicles superiors creiem que la combinació de l’ensenyament a les aules amb les sortides de camp és la millor formula per adquirir els màxims coneixmants i valors pel què fa al mediambient.

- Grups de lleure:

Aquest col·lectiu basa el seu ensenyament en activitats en el lleure però sovint falten activitats dirigides per especialistes per acabar d’aprofundir sobre alguns temes. Ens podem ala vostra disposició pel que faci falta.

- Grups familiars: 

Pares amb nens i tot un món d’aventura al davant. Tots junts amb la coordinació dels nostres guies podrem viure aventures amb una dosi de coneixement que farà gaudir a tothom.

- Grups d’adults: 

Pels adults que les seves ganes d’aprendre, fomrar-se i coneixer no han minvat també adaptem les activitats. Aquestes experiències no s’oblides mai.