Raquetes de neu

elb10-0032-600-118

Descripció:

Les raquetes són uns complements a les botes de muntanya que ens permeten aguantar-nos millor sobre la neu tova sense enfonsar-nos i així poder caminar. Amb aquesta activitat farem una passejada per uns paisatges meravellosos tot gaudint de l’entorn natural. Escoltarem la tranquil·litat de la muntanya amb els ocells de fons i amb una mica de sort potser veurem algun esquirol. Caminarem per una ruta circular tots junts i dinarem a mig camí. La muntanya nevada us espera!

Edats: A partir de 8 anys

Llocs: Pirineu

Època: Hivern

Durada: Un dia

Esquí de fons

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Descripció:

Amb aquesta activitat practicarem l’esquí de fons. Aprendrem els conceptes bàsics d’aquesta tècnica d’esquí i farem una passejada per gaudir de la natura  de ven a prop. Dinarem a l’aire lliure mentre observem l’entorn en busca d’animals. L’esquí de fons a diferència de l’esquí alpí és molt més tranquil, el grup esquia junt tot fent una ruta circular per uns paisatges espectaculars. Realment molt aconsellable provar-ho!

Edats: A partir de 8 anys

Llocs: Pirineu

Època: Hivern

Durada: Un dia

Múixing

dog-mushing-winterlake-lodge-1

Descripció:

Amb aquesta activitat aprendrem aquest interessant món del múixing. Trineus i múixers estirats per gossos adaptats per aquesta activitat. Descobrirem els orígens, les tècniques, les races dels gossos i ho viurem en primera persona cuidant els gossos, equipant-los i guiant-los per un circuit on sentirem el món del múixing de ven a prop.

Edats: A partir de 8 anys

Llocs: Pirineu

Època: Tot l’any

Durada: Mig dia / Un dia

Esquí

summit_teach_2013-50-400x300

Descripció:

Passarem un dia a la neu, a una de les estacions d’esquí catalanes on gaudirem d’una jornada d’esquí. Ens dividirem per nivells perquè cadascú pugui esquiar amb tranquil·litat i sense pressions. En mans d’uns monitors especialitzats aprendrem o millorarem la nostra tècnica d’esquí alpí.

Edats: A partir de 8 anys

Lloc: Pirineu

Època: Hivern

Durada: Un dia