Publicacions

A Espai Natura fem estudis relacionats amb el medi ambient i editem publicacions per divulgar els valors de respecte i estima cap a la natura.

Algunes d’aquestes publicacions són treballs divulgatius de coneixement per ajudar a entendre la problemàtica ambiental que pateix el nostre entorn. En format llibre, PowerPoint, dossier d’activitats, clau dicotòmica, vídeo, fotogràfic, etc. i destinats a diferents edats.

D’altres són treballs específicament científics, de recol·lecció de dades o d’investigació, estudis de fauna, anàlisis de dades, dades meteorològiques, etc.

Des d’Espai Natura estem oberts a nous projectes i a treballar conjuntament amb altres entitats per assolir els objectius que ens hem marcat. Així, sovint requerim l’ajuda d’altres associacions més especialitzades en els àmbits en que volem treballar però també ens impliquem en d’altres projectes en que puguem donar un cop de mà.

Cada cop més creiem amb la participació de nous projectes fora de les nostres fronteres. Les problemàtiques d’altres llocs, les seves metodologies, les seves eines, etc. ens enriqueixen a nosaltres a l’hora de dur a terme els projectes de casa nostra.

Els projectes en els quals ens endinsem ho fem amb el suport d’obres socials, els diferents departaments de la generalitat, ministeris de l’estat o amb fons propis.

A la secció de publicacions hi anirem penjant els treballs amb els quals hi hem estat implicats.

Per veure les diferents publicacions en que hem participat

CLICA AQUÍ

Comments are closed.