Activitats per grups

mont

Descobriu les activitats per grups que oferim.

Ens adaptem a totes les edats i nombres per oferir la màxima efectivitat per cada grup.

Passeu les colònies que us aproparan més a la natura organitzades per Espai Natura.

CLICA AQUÍ

Dubtes i sugeriments

interrogante

Des d’espai Natura intentarem respondre els vostres dubtes que tingueu sobre aspectes relacionats amb la natura.

Si ens envieu les vostres preguntes o suggeriments els intentarem respondre el més aviat possible i buscarem la millor resposta i la documentació que hem trobat sobre el tema.

Entre tots segur que ho descobrim!

CLICA AQUI!

Aquest hivern:

IMG_2332

Espai Natura organitza sortides a la neu per gaudir de la natura a l’hivern!

Si teniu ganes de descobrir les activitats que es poden fer a la natura a l’hivern cliqueu al següent enllaç !

ACTIVITATS D’HIVERN

Us oferim transport, activitats, allotjament, lloguer de material…

Tan sols ens heu d’enviar un missatge amb:

- Les dates que voleu marxar

- El nombre de persones i edats

- Les activitats i la zona on us agradaria anar !!

Nosaltres us trobarem la millor combinació.

ENVIAR MISSATGE

SI ESTEU INTERESSATS

AQUESTES COLÒNIES SÓN EXEMPLES DE COLÒNIES DE TRES DIES QUE PODEM OFERIR.

UNES COLÒNIES NO ESTAN MAI TANCADES A CANVIS I SEMPRE ES PODEN ADAPTAR A LES NECESSITATS DE CADA GRUP. L’ORDRE DE LES ACTIVITATS I LA DISTRIBUCIÓ ES POT CANVIAR SENSE CAP PROBLEMA.

SI ESTEU INTERESSATS EN AQUESTES COLÒNIES O US INTERESSARIA ADAPTAR-NE ALGUNA A LES VOSTRES NECESSITATS US PODEU POSAR EN

CONTACTE

Perquè ho fem?

Espai natura és una associació sense ànim de lucre que des de fa anys treballa per l’educació mediambiental.

Des d’Espai Natura divulguem el respecte i l’estima cap a l’entorn que ens envolta. Les accions del humans tenen un impacte molt important sobre les altres especies, ja siguin plantes o animals, que conviuen amb nosaltres. Des d’aquí volem ajudar-les a viure amb tranquil·litat i creiem que la millor manera és proporcionant una educació sobre els valors envers la natura que faci que aquest respecte i estima arribi amb facilitat.

L’últim segle els humans vàrem deixar de mirar la natura tal i com ho havíem fet abans. Amb l’esclat de la indústria, l’alta tecnologia, la informàtica i l’abandonament de les zones rurals per concentrar-nos a les ciutats la relació dels humans amb la natura ha passat a ser cada vegada més distant. En alguns aspectes això ha beneficiat el creixement dels espais forestals que havien estat molt desforestats i la reaparició d’espècies que vivien molt amenaçades, però d’altra banda la producció intensiva i el no tractament de residus, l’obtenció descontrolada de recursos, entre d’altres ha generat zones en que la supervivència de les espècies que hi viuen està al límit.

Entrant en aquest nou segle i mil·lenni des d’Espai Natura volem començar a fer les coses bé. Sabem en quina situació estem. Sabem d’on venim, per on hem passat i on som. Ara toca intentar adaptar les coses, mostrar els coneixements necessaris, els valors i divulgar el que hem après per tal de viure tal i com ens hem acostumat però canviant aquelles coses que malmeten la natura d’una manera o altra. Cada vegada més s’han de realitzar totes les accions pensant com poden afectar aquestes a la natura i fer-ho de manera que l’impacte sigui el menor possible. D’aquesta manera podrem viure amb les comoditats que ens hem acostumat, millorar-les i fer-ho durant molts anys, perquè no tindrem tantes problemàtiques com les que apareixen actualment que ens fan replantejar com actuem i el respecte que tenim cap al nostre planeta.