On treballem?

Des d’Espai Natura creiem que no ens hem de tancar a una zona molt especifica de Catalunya per a realitzar les activitats, treballs, estudis…

A Catalunya hi tenim mostres de molt hàbitats diferents i en cadascuna d’aquestes zones les coses que s’hi poden fer són especials. No és el mateix fer snorkel a la costa brava que al delta de l’Ebre, o anar a passejar pel Montseny o per Montserrat. Com que a cada zona hi ha unes especificitats concretes des d’Espai Natura estem disposats a treballar-les. D’aquesta manera per realitzar les nostres activitats les adaptarem al lloc on es realitzin.

Tot i que Catalunya és el nostre àmbit d’actuació més directe, també estem oberts a sortir fora de Catalunya. Creiem que l’exploració de les problemàtiques que afectes d’altres indrets, les seves metodologies, el seu llenguatge específic, les eines que utilitzen, etc. poden ser molt útils per dur a terme alguns dels treballs que realitzem a casa nostra. El nostre coneixement també estem disposats a exportar-lo a d’altres indrets si això ha de ser beneficiari per qui el vulgui utilitzar. Així tot i centrar-nos més en Catalunya, també podem participar en projectes d’altres països.

El grup que vulgui participar en activitats organitzades per nosaltres sabrà que s’ha estudiat la zona on volen anar, les activitats que es volen fer, el tipus de grup que seran i el nombre per tal d’oferir-los-hi les activitats a mida, d’acord amb el que hem parlat abans.

Comments are closed.