Qui ho realitza?

Amb un fort esperit de treballar amb interdisciplinarietat, aglutinant els millors coneixements de cada especialitat ajuntem geògrafs, ambientòlegs, biòlegs, mestres, monitors titulats i directors d’activitats en el lleure per aconseguir unes bones activitats, estudis i treballs adaptats al lloc i a les característiques del grup de cada moment.

Tot i no comptar constantment amb especialistes en cada disciplina des d’Espai Natura creiem molt en la col·laboració puntual de personal dedicat al diversos temes per dur a terme accions concretes. Quan un treball, activitat o estudi requereix la participació d’un expert es busca el suport d’un dels nostres col·laboradors per dur a terme aquella acció concreta. El col·laborador se l’estudia, l’analitza i l’adapta de la millor manera, amb l’ajut de la resta de l’equip que hem requerit per aquella acció.

L’equip constant d’Espai Natura esta format per titulats en educació, geografia, i ciències ambientals. Amb aquest equip cobrim molts dels objectius principals que tenim marcats des de l’associació, però tal com hem dit, la nostra filosofia de treball es basa amb la interdisciplinarietat i sempre que podem busquem la col·laboració d’especialistes per donar un valor afegit a tot el que realitzem.

 

Comments are closed.